Om een incident op te lossen kan er worden gevraagd om TeamViewer te starten. Hiermee kijkt de medewerker van onze Servicedesk tijdelijk en incidenteel met u mee met uw sessie. Zodra u TeamViewer op uw computer heeft geïnstalleerd, verschijnt er een dialoogvenster in beeld met een ID-nummer en een wachtwoord. Deze getallenreeksen geeft u door aan de medewerker van onze Servicedesk. De sessie wordt automatisch gesloten na de behandeling van het incident of zodra de applicatie wordt gesloten.

Download hier voor Windows systemen.

Download hier voor MacOS systemen.